Min mediepakke: Disse blogs og podcasts følger jeg

Som du måske ved, lukkede Google reader for nyligt. Her hos mig blev det anledning til en lidt større oprydning i de medier, jeg følger, og de værktøjer, jeg bruger.

De blogs jeg følger, læser jeg nu i Feedly. Jeg synes ikke det er et fuldgodt alternativ til Google reader, men måske er jeg bare en smule konservativ. Det er i hvert fald værktøjet, jeg bruger i øjeblikket. De blogs jeg følger er:

Forlagsblogs:
Joe Wikert
Michael Hyatt
Jane Friedman
The Shatzkin FIles
Digital udvikling

Kommunikation:
Copyblogger
Responsys New School Marketing
Bro kommunikation
Abelone Glahn
DKM (hvor jeg selv skriver jævnligt)

Diverse:
Design*Sponge
Tinadalbøge.dk

Desuden har jeg en gmail-konto til nyhedsbreve, som jeg også læser via feedly.
Ud over fra ovenstående blogs finder jeg mange artikler via twitter. Jeg er ikke selv så aktiv skribent på twitter, jeg bruger det mest til at følge med i, hvad der rør sig. Derfor bruger jeg primært Flipboard til at følge med på Twitter. Det giver en lækker præsentation af tweets, artikler og billeder, der bliver delt her.
Alt hvad jeg ellers støder på af interessante artikler på nettet, som jeg ikke har tid til at læse her og nu, ryger i Instapaper.

Podcasts

Podcasts hører jeg primært på min iPod og jeg bruger derfor iTunes til at administrere mine abonnementer:
Manager tools
Elektronista
eBook ninjas
Oxford Brookes University – publishing podcasts

Som sagt er der på det seneste blevet luget en del ud i de blogs og podcasts, jeg følger. Der er derfor plads til lidt tilføjelser. Har du et godt tip til, hvad der bør være en del af min mediepakke?

Foto af Stuart Miles via FreeDigitalPhotos.net

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *